Viewed 45 times 0 Answers
0
دخترم به تشخیص دکتر yeast infection گرفته و پماد clotrimazole و hydrocortisone داده که الان تقریبا ۲ هفته هست که روزی ۳ بار براش دارم میزنم اما خیلی تغییری نکرده، این دو هفته اصلا وایپ نکشیدم و همیشه شستمش، پوشکشم زود به زود عوض میکنم. کسی تجربه ای داشته؟ قارچ معمولا چقدر طول میکشه خوب بشه؟
2020-12-29 09:08:38 Toronto پزشکی # #دکتر #دکتر پوست #پماد #clotrimazole #hydrocortisone # yeast infectionSimilar Question:
#
#دکتر
#دکتر پوست
#پماد
#clotrimazole
#hydrocortisone
# yeast infection
از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 # پزشکی
من چندین ساله که دیابت دارم و هفته پیش دکتر متخصص Endocrinologist من را به دکتر Ophthalmologist مشخصی در مونترال ریفر داد تا وضعیت چشم بررسی شود، قبل از معاینه منشی چشم پزشک صراحتا بیان کرد در بیمارهای دیابتی با وجود کارت ملدی هزینه ویزیت گرفته نمی شود ومن با شرط پوشش توسط کارت از دکتر وقت گرفتم ولی پس از پایان معاینه تقاضای 150 دلار جهت معاینه ،ان هم فقط بصورت نقد کرد و بیان کرد در صورتیکه دیابت به چشم صدمه زده باشد این ویزیت مجانی است، سوال من این هست که ایا این روش پذیرش بیمار و موکول کردن پ
2018-10-28 00:01:00 #Canada [کارت ملدی] پزشکی
اگر دکتر پوست و مو در مونترال می شناسید که کارت ملدی قبول میکنن، میشه به من معرفی کنید ، ممنون ?
2021-10-06 11:41:00 #Montreal [کارت ملدی] پزشکی
آیا آوردن پمادهایی مثل، آزیترومایسین چشمی و مگاکورت(مومتازون فوروات)، به کانادا،مشکل داره؟ ممنونم
2021-11-08 09:20:00 #Canada [کانادا] پزشکی
#hydrocortisone
# yeast infection